Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sportovci nechali své věci bez dozoru, přišli o mobily za téměř třicet tisíc

Sportovci v čele s trenérem vyrazili v úterý utužovat svou kondici do areálu Srnčí důl v Jablonci nad Nisou. Zatímco dělali něco pro své zdraví, mladý zlodějíček je připravil o dva mobilní telefony.

Sportovci nechali své osobní věci volně na zemi vedle buněk, kde jsou šatny. „Devatenáctiletému zloději pak již stačilo využít příležitosti, kdy majitelé věcí byli na sportovišti, a přivlastnil si dva mobilní telefony,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.  

Hodnota mobilních telefonů byla 25 000 a 4 500 korun. Sami sportovci ale zloděje vypátrali na blízkém parkovišti před obchodem a přivolali hlídku. „Ta na místě muže zadržela. Bohužel k majitelům se vrátil jen jeden z telefonů. Druhý pachatel úplně zničil, údajně kvůli obavě z GPS lokalizace,“ dodala mluvčí. 

Za trestné činy krádež a poškození cizí věci tak nyní mladíkovi hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Policie zároveň upozorňuje veřejnost, aby nikdo nenechával své osobní věci bez dozoru.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, krimi, krádež, mobilní telefon, Srnčí důl, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovci nechali své věci bez dozoru, přišli o mobily za téměř třicet tisíc  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.