Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Lupič odcizil v Jablonci stovky tisíc. Policie žádá řidiče o kamerové záznamy

Jablonečtí kriminalisté pátrají po lupiči, který v úterý v Jablonci nad Nisou odcizil několik set tisíc korun. Hledají proto svědky loupeže, pomohou jakékoli informace a kamerové záznamy řidičů.

K trestném činu došlo v úterý 30. srpna kolem šesté hodiny večer na Horním náměstí. „Během tohoto skutku byla odcizena finanční hotovost ve výši několika set tisíc korun. V rámci prováděného intenzivního šetření celého případu nyní kriminalisté žádají o pomoc širokou veřejnost, a to především řidiče motorových vozidel,” uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Výzva se týká především řidičů, kteří v čase od 17:30 do 18:15 projížděli v Jablonci ulicemi Horní náměstí, Pod Baštou, Smetanova, Nad Mlýnem, Mlýnská, Mostecká, 5. května, Pražská a Turnovská.

Kriminalisté tyto řidiče žádají o jakékoliv záznamy pořízené v uvedeném čase. Samozřejmě také přivítají všechny poznatky a informace, které by mohly souviset s celým případem,” doplnila mluvčí.

Informace je možné sdělit jabloneckým kriminalistům na telefonním čísle 727 810 985, prostřednictvím linky 158 nebo osobně na kterékoli policejní služebně.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, loupež, policie, svědci, vyšetřování, videozáznam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič odcizil v Jablonci stovky tisíc. Policie žádá řidiče o kamerové záznamy  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.