Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Rádelský mlýn se v pondělí uzavře. Začnou přípravné práce na rekonstrukci křižovatky

Kvůli kácení bude od pondělí zavřený Rádelský mlýn na křižovatce I/35 a I/65. Jde o přípravu na celkovou rekonstrukci křižovatky, ta má začít nejspíš v dubnu příštího roky a potrvá zhruba dva roky.

Kde se vzala díra na opravené Horákovce? Vznikla při asfaltování

Když se dnes na facebooku objevila fotografie z palubní kamery zachycující díru na úplně novém povrchu na Horákovce, diskuse na sebe nenechala dlouho čekat. K poškození došlo při rekonstrukci vozovky.

Liberec odmítl dotaci získanou na nákup sdílených kol, službu si chce najmout

Liberec odmítl dotaci 2,3 milionu korun získanou ze Státního fondu životního prostředí na nákup sdílených kol, takzvaný bikesharing. Primátor Jaroslav Zámečník (Starostové pro Liberecký kraj) to zdůvodňuje tím, že chtějí jít cestou najímání...

Nová Pastýřská bude vypadat jinak. Místo protihlukové zdi stromy a cyklopruhy

Jde o silnici, o které se v Liberci mluví dvacet let. Přípravy na její stavbu rozjelo minulé vedení Liberce, to nové teď projekt upravilo. Silnice bude užší, s cyklopruhy a také alejí. Změnu přichystala Kancelář architektury města, nyní vznikne...

Na seminářích se policisté naučí, jak dětem lépe vysvětlit dopravní výchovu

Tým silniční bezpečnosti proškolí preventisty Policie ČR a obecních policií, kteří se podílejí na dopravní výchově dětí. Připravené semináře, metodika a další výukové pomůcky mají poradit s tím, jak téma dopravy a bezpečnosti předat nejmladším...

V Kravařích otevřeli nový obchvat, přeložka silnice I/15 stála téměř 177 milionů

V Kravařích na Českolipsku v úterý otevřeli nový obchvat. Zhruba 2,7 kilometru dlouhá přeložka silnice I/15 odvede dopravu z obce. Její výstavba přišla bez DPH na zhruba 177 milionů korun a trvala dva roky. V budoucnu by měly navázat také obchvaty...

V Jiráskově ulici přibyla parkovací místa, nový je i povrch

Po mnoha letech se dočkala ulice Jiráskova v Nových Pavlovicích rekonstrukce a určitě jí to prospělo. Navíc tu přibyla parkovací místa.

Uzavírka jablonecké ulice V Aleji nakonec potrvá až do konce roku

Už na konci října měla skončit uzavírka ulice V Aleji v Jablonci nad Nisou. Jenž práce se nějak nestihly, takže nakonec bude uzavřena až do konce roku.

Vlakové spoje na Liberecku nabírají zpoždění. Důvodem jsou rozkradené vodiče

Mnoho vlakových spojů mezi městy Žitava a Drážďany a také mezi Libercem a Varnsdorfem nabírají značná zpoždění, některé spoje jsou dokonce zrušeny. Za vším stojí řádění zlodějů.

Zima se pomalu ale jistě blíží. Liberecké Technické služby jsou ale připraveny

Teplota na teploměru den co den klesá a po ránu už na některé řidiče čeká škrábání zamrzlých skel. Zima se zkrátka blíží. Na nadcházející sezónu se připravily i Technické služby města Liberec.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.