Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Dopravní podnik ruší večerní nástup předními dveřmi. Ubude zpoždění autobusů

Po osmnácti letech přichází dopravní podnik s poměrně zajímavou změnou. Od 1. prosince ruší nastupování pouze předními dveřmi u řidiče po osmé hodině večer, platit to bude až od půlnoci do 4 hodin ráno. Slibuje si tak větší komfort pro cestující a...

Výstavba obchvatu Zákup přijde na skoro padesát milionů, začne na jaře

Výstavba obchvatu Zákup přijde na 46,5 milionu korun. Více než kilometrová silnice má odvést kamionovou dopravu z historického centra města. Investorem je Liberecký kraj, zhruba 90 procent nákladů by ale měl zaplatit Integrovaný regionální operační...

Kraj se chce pustit do oprav silnic ze Světlé do Hanychova i z Vysokého do Sklenařic

Nové silnice ze Světlé přes Výpřež do Hanychova, z Vysokého do Sklenařic nebo z Mimoně na hranici kraje. Všechny tyto rekonstrukce má Liberecký kraj v plánu. Nyní bude žádat o dotace.

Konec listopadu s sebou přinese i tři uzavírky v Jablonci nad Nisou

Jablonečáky v nadcházejících dnech čeká pár komplikací v dopravě. Ve Mšeně, Lukášově i v centru města totiž dojde na uzavírky.

Na včerejšek připadl světový den obětí dopravních nehod

Světový den obětí dopravních nehod vyhlásila Světová zdravotnická organizace na třetí neděli v listopadu jako vzpomínku na lidi, kteří zemřeli při dopravních nehodách. Světová zdravotnická organizace uvádí, že v důsledku dopravních nehod celosvětově...

Kolem Souše už zase projedete. Dočasně se silnice ještě otevřela

Zatím byla silnice kolem Souše uzavřená pouhé dva dny. Díky oteplení se prozatím ještě znovu otevře. Sníh je podle informací pouze podél silnice.

Sníh sice už nepadá, na silnicích ale stále buďte opatrní

Přestože sněžit už přestalo, silničáři řidičům doporučují, aby stále jezdili opatrně. A to hlavně na silnicích nižších tříd. Zde by totiž mohly řidiče překvapit zbytky rozbředlého sněhu.

Silničáři uzavřeli kvůli sněhu silnici 290 kolem přehrady Souš v Jizerkách

Silničáři uzavřeli dnes dopoledne kvůli sněhu silnici 290 kolem přehradní nádrže Souš v Jizerských horách. Spojnice z Desné na Smědavu zůstane zřejmě uzavřená jen do pátku, protože se v dalších dnech čeká oteplení.

V České Lípě se budou měnit jízdní řády. Zlepší návaznost spojů

Přesně v polovině prosince dojde v rámci celostátních úprav jízdních řádů k některým změnám i u spojů městské autobusové dopravy v České Lípě.

Silničáři v Libereckém kraji jsou na ochlazení a sníh připraveni, sypače jsou v pohotovosti

Silničáři v Libereckém kraji jsou na ochlazení a sníh připraveni. Hlavně v horách jsou už sypače s radlicemi v pohotovosti. Krajská společnost Silnice LK, která se stará o údržbu krajských silnic druhé a třetí třídy a také zhruba 40 procent silnic...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.