Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Doprava

Silnice z Podbozkova na Cimbál by se mohla za rok začít opravovat

Kdo někdy jel z Podbozkova do Semil, ví, jak zdejší silnice vypadá. Rekonstrukci si opravdu zaslouží. Nového povrchu by se mohla dočkat příští rok. Vše záleží na dotaci.

V létě začne oprava silnice z Mimoně, rozplánovaná je do sedmi etap

Oprav by se měla dočkat silnice vedoucí z Mimoně na hranice kraje. Předpokládané náklady se pohybují okolo 190 milionů korun. Rekonstrukce 12kilometrového úseku frekventované silnice začne až v létě.

Učme se přežít jede letos opět na Sosnovou

Jako jeden z účinných nástrojů zlepšování stavu nehodovosti motocyklistů jsou bezesporu školy bezpečné jízdy. S bezplatnou formou takové motoškoly pro omezený počet zájemců začal Liberecký kraj již v roce 2010 a pod heslem Učme se přežít začal lákat...

Cyklistická sezóna začala: Bez přilby ani ránu!

Jaro je tady a s ním startuje i nová cyklistická sezóna. Jak začít? Třeba vhodnou trasou. Hlavně nepřecenit po zimě síly. A samozřejmě nezapomínat na bezpečnost.

V Turnově probíhá rozsáhlá rekonstrukce, bez komplikací se ale neobejde

Na začátku dubna odstartovala velká plánovaná rekonstrukce silnice druhé třídy č. 610 a Nádražní ulice v Turnově. Během prvních dnů se práce rozběhly, objevily se ale i první komplikace.

Statistika dopravních nehod. První tři měsíce roku jsou v kraji bez obětí

Za leden až březen letošního roku byla Policie ČR v Libereckém kraji volána k celkem 1 075 dopravním nehodám. To představuje sice meziroční nárůst o celých 122 nehod, následky však byly nižší. O život na silnicích v Libereckém kraji nikdo nepřišel,...

Přes hodkovický most v Rychnovské ulici ode dneška neprojedete

Od dnešního dne probíhá rekonstrukce mostu v Hodkovicích nad Mohelkou v ulici Rychnovská. Místem proto neprojedete.

UZAVÍRKA: Na deset dní neprojedete přes most nad I/35 v ulici České mládeže

Deset dní bude trvat uzavírka mostu v ulici České mládeže. Ten vede přes silnici I/35 a je jednou z hlavních příjezdových tras do průmyslové zóny Jih. Most se uzavře už v pondělí 8. dubna.

Motocyklisté mají za sebou nejhorší rok. Co dělat, aby letošní byl lepší?

Rok 2018 přinesl z pohledu nehodovosti motocyklistů opravdu nešťastný rok. Ze všech usmrcených osob na silnicích bylo 91 právě motocyklistů. To představuje 16,1 % ze všech usmrcených, což je bohužel také historické maximum. I v Libereckém kraji...

Některým Vratislavákům se nelíbí nová jednosměrka, sami ji přitom chtěli

Na sídlišti Nové Vratislavice je nově jednosměrný provoz v ulici Seniorů. Důvodů bylo hned několik. Bezpečnost, parkování i údržba. Jenže ne každý je z této změny nadšený.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.