Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Nehoda zkomplikovala dopravu ve zúžení u Jeřmanic. Srazil se tam kamion s autem

Nehoda nákladního auta s osobním od dnešního časného rána komplikovala dopravu na frekventované silnici 35 od Turnova na Liberec. Policie proto zcela uzavřela průjezd na Liberec, u Rádelského Mlýna odkláněla dopravu na Jablonec nad Nisou. Provoz se podařilo obnovit v 9:30.

Nehoda se stala zhruba deset minut po šesté u Jeřmanic, kde je kvůli opravám silnice zúžená.

Na silnici z Turnova na Liberec se od dubna opravuje most u Jeřmanic a doprava je tam svedena jen na polovinu vozovky a vedena obousměrně, V květnu se navíc přidaly opravy povrchu zhruba na sedmikilometrovém úseku dál na Liberec a od soboty se uzavírka prodloužila až ke křižovatce se silnicí 65 na Jablonec u Rádleského Mlýna. Opravy silnice by měly 27. června skončit, na mostě u Jeřmanic budou pokračovat do konce prázdnin.

Podle vedoucího krajského odboru dopravy Jana Čápa ale v současné době Ředitelství silnic a dálnic jedná o opravě povrchu silnice od Rádelského Mlýna směrem na Hodkovice na Mohelkou, takže tam budou omezení zřejmě pokračovat i o prázdninách. Řidiči by si na silnici měli dávat pozor a zpomalit.

Autoři | Foto Čtenář Drbny

Štítky nehoda, Jeřmanice, zúžení, policie, doprava, silnice, Liberec, Jablonec nad Nisou, Turnov, oprava, Ředitelství silnic a dálnic, Hodkovice (Jívka)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nehoda zkomplikovala dopravu ve zúžení u Jeřmanic. Srazil se tam kamion s autem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.