Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiči na Jablonecku vběhla do cesty srna. Auto skončilo v potoce

S blížící se zimou se stmívá o něco dříve. To představuje nebezpečí pro zvěř i řidiče, kteří se mohou za snížené viditelnosti střetnout na vozovce. Řidiči v Josefově Dole na Jablonecku vběhla do cesty srna a auto sjelo do potoka.

K dopravní nehodě došlo v úterý krátce před sedmou hodinou večer v Josefově Dole – Karlově. „Řidič s vozidlem jel po silnici ve směru od Bedřichova do Josefova Dolu, kde mu měla údajně do jízdní dráhy vběhnout srna. Na tuto situaci reagoval tím, že strhl řízení vpravo,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Ke střetu se srnou nedošlo, vozidlo ale vyjelo ze silnice a přední částí skončilo v potoce. Řidič vyvázl bez zranění, provedená dechová zkouška na alkoho ukázala negativní výsledek. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči havarovaného vozidla udělili blokovou pokutu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonecko, doprava, nehoda, zvěř, policie, potok, okres Jablonec nad Nisou, Josefův Důl, Bedřichov, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči na Jablonecku vběhla do cesty srna. Auto skončilo v potoce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.