Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tragická nehoda u Nového Boru. Čelní střet vozidel řidička nepřežila

Vážná dopravní nehoda u obce Nový Bor si vyžádala v pondělí večer jeden lidský život, dvě vozidla se tam čelně střetla. Příčinu nehody policisté vyšetřují, silnice je v místech neprůjezdná.

„Krátce po půl sedmé hodině policisté na lince 158 oznámení o dopravní nehodě na silnici první třídy číslo deset u Nového Boru v úseku mezi odbočkou na obec Svor a křižovatkou do Nového Boru, Děčína a České Lípy,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Podle prvotního šetření policistů se auta v místě čelně střetla, v obou vozidlech cestovali řidiči – muž a žena – sami. „Oba po tomto střetu zůstali ve vozech zaklíněni,“ doplnila mluvčí. Řidička jednoho z vozidel utrpěla zranění neslučitelná se životem, podlehla jim na místě. Řidiče druhého vozu převezla zdravotnická záchranná služba do liberecké nemocnice. „Charakter jeho zranění i doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Vzhledem k jeho zranění u něj policisté neprovedli dechovou zkoušku a vyžádali si odběr jeho krve v nemocnici,“ dodala Sochorová.

Silnice č. I/9 je v místech nehody z důvodu probíhajícího vyšetřování zcela uzavřena. Na místě zasahují hasičské jednotky ze stanice HZS Česká Lípa a dobrovolné jednotky měst Nového Boru a Cvikova.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Českolipsko, Nový Bor, doprava, nehoda, smrt, policie, úraz, Krajská nemocnice Liberec, Děčín, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Nového Boru. Čelní střet vozidel řidička nepřežila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.