Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Obyvatele Vratislavic v noci vystrašily sirény. Hořel dům, zranil se hasič

V době války na Ukrajině řadu lidí vyděsily sirény, které se v Liberci rozezněly v pátek ve čtyři hodiny ráno. Šlo ale o sirénu, která svolává hasiče. Hořelo ve vratislavické Zvonkové ulici.

„Dnes ve čtyři hodiny v noci zazněly sirény a hlášení požárního poplachu. Vzhledem k současné situaci to samozřejmě u mnoha lidí vyvolalo paniku,“ napsala nám jedna ze čtenářek. A nebyla sama, o nepříjemném zážitku psala na sociálních sítích i liberecká zastupitelka Zuzana Kocumová.

Nakonec šlo opravdu o požár a svolávání hasičských jednotek, které ve Zvonkové ulici zasahovaly hned čtyři. „Postupně hasiči nasadili pět vodních proudů. Osoby, které se měly nacházet v objektu jej opustily před příjezdem jednotek na místo události,“ uvedli hasiči.

Podle nich zásah komplikovalo množství materiálu uskladněného v domě. Požár se podařilo lokalizovat před sedmou hodinou ráno, poté probíhalo dohašování. Při hašení se jeden hasič zranil. S poraněným kolenem byl převezen k ošetření do nemocnice.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Robin Arrow

Štítky požár, vratislavice, oheň, zvonková, hzs lk, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, ruská invaze na Ukrajinu, Liberec, Zuzana Kocumová, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

James Bond

Prosím prosím, konečně zbourat! Dům je nebezpečný, jeho obyvatelé taky, chodí tam děti, chybí u něj osvětlení. A to množství nepořádku kolem, i na ulici, netřeba připomínat!

Čtvrtek, 17. března 2022, 16:27Odpovědět

Obyvatele Vratislavic v noci vystrašily sirény. Hořel dům, zranil se hasič  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.