Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Českolipští policisté pátrají po partě lidí, která na veřejných toaletách uspořádala párty a zničila několik věcí

Policisté na Českolipsku pátrají po neznámé partě lidí, která si minulý týden v centru Mimoně uspořádala soukromou párty na veřejných toaletách. Vypáčili vstupní dveře a několik dalších věcí v interiéru. V případě dopadení se parta bude zodpovídat z přečinu poškození cizí věci.

Minulý týden mezi 17. a 22. dubnem uspořádala dosud neznámá skupina lidí soukromou párty v ulici Malá v centru Mimoně. Párty se odehrála na veřejných toaletách, kde parta lidí vypáčila vstupní dveře. Skupina s sebou kromě alkoholu a občerstvení přinesla také rychlovarnou konvici a dvě televize.

„Soukromý mejdan si uspořádali  mezi 17. a 22. dubnem přímo na veřejných toaletách poblíž náměstí 1. Máje v ulici Malá v Mimoni. Nejspíš je sem zahnalo chladné počasí. Do objektu se dostali po vypáčení vstupních dveří a chovali se tu jako doma. Dokonce si s sebou přinesli kromě alkoholu a jídla i rychlovarnou konvici, malou přenosnou televizi a  také jednu televizi velkoplošnou,“ sdělila tisková mluvčí policie Libereckého kraje Ivana Baláková.

Skupina kromě vypáčených vstupních dveří zničila také několik interiérových dveří a urazila pákovou baterii u umyvadla. Po skončení párty zanechala vše na místě včetně dvou televizorů.

V souvislosti s tímto případem pátrají českolipští policisté po této dosud neznámé skupině. Prosí především obyvatele města o případné zaznamenání pohybu osob kolem veřejných toalet mezi 17. a 22. dubnem. V případě dopadení se parta bude zodpovídat z přečinu poškození cizí věci.

„Policisté po účastnících záchodové párty pátrají a v této souvislosti žádají o pomoc zejména obyvatele Mimoně, kteří si pohybu podezřelých osob kolem budovy veřejných toalet mezi 17. a 22. dubnem mohli všimnout, aby jim o nich poskytli informace. Pokud se nám je podaří dopadnout, budou se zodpovídat z přečinu poškození cizí věci. Informace k případu přijme každá služebna Policie ČR nebo nám je sdělte na bezplatné lince policie ČR 158,“ dodala Baláková.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Českolipsko, Policie ČR, Mimoň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českolipští policisté pátrají po partě lidí, která na veřejných toaletách uspořádala párty a zničila několik věcí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.