Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Slovan odletěl do Turecka bez Nečase a Novotného, oba klub opouští

Liberečtí fotbalisté jsou na prvním tureckém soustředění. Celkem odletělo pětadvacet hráčů včetně tří brankářů. S týmem neodcestovali Jakub Nečas a Ondřej Novotný, kteří už ve Slovanu nadále působit nebudou.

„Máme kádr 24 hráčů, u některých jsme si řekli, že by bylo lepší, kdyby odešli. Kádr je široký možná až zbytečně moc. Není lehké držet 13 hráčů, kteří nehrají,“ říkal trenér Luboš Kozel už po skončení podzimní části.

Na jeho Slovan nyní došlo. Zatímco šestadvacetiletý Nečas ofenzivní středopolař Nečas si může hledat angažmá, útočník Novotný je kmenovým hráčem Sparty. V Liberci přitom měl zůstat ještě rok a půl.

Jakub Nečas opouští Slovan

Naopak v kolonkách příchodů svítí nula. I když trenér Kozel o zkvalitnění kádru mluvil také. „Máme posty, které bychom mohli zkvalitnit, o určitém posílení se bavíme. Chtěli bychom adresně někoho přivést,“ dodal. Zatím ale nikdo nový není.

Na soustředění v Turecku tak jsou tři brankáři, devět obránců a záložníků a také čtyři útočníci. Kondiční soustředění v Turecku, konkrétně v Beleku, vyvrcholí v pátek přípravným zápasem proti rumunskému prvoligovému celku AFC Chindia Târgoviște a v sobotu 15. ledna se liberecká výprava vrátí do Česka.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, příprava, Turecko, novotný, nečas, FC Slovan Liberec, Jakub Nečas, Ondřej Novotný, Luboš Kozel, AC Sparta Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan odletěl do Turecka bez Nečase a Novotného, oba klub opouští  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.