Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidička na Jablonecku nezvládla projet zatáčku a dostala smyk. Narazila do pařezu

Nepřiměřeně rychlá jízda stála za pondělní dopravní nehodou na Jablonecku. Řidička nezvládla projet zatáčku a narazila. Musela být převezena do nemocnice.

K nehodě došlo v pondělí krátce pře desátou hodinou dopoledne v obci Pěnčín. „Řidička s vozidlem Škoda Fabia jela po silnici třetí třídy ve směru od Hutě na Dolní Černou Studnici, kde ve stoupání vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládla projet levotočivou zatáčku,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Policisté si z autobusu posvítili na řidiče. Mnozí nepoužívají bezpečnostní pásy

Policejní autobus odhalil na Liberecku během dvou dnů více než šest desítek dopravních přestupků. Řidiči nejčastěji nebyli připoutaní nebo používali za volantem mobilní telefon.

Vozidlo vyjelo na pravou krajnici a smykem se dostalo do protisměru, kde narazilo do pařezu mimo vozovku. Řidička se při nárazu zranila, přivolaná zdravotnická záchranná služba ji převezla do jablonecké nemocnice.

Provedenou dechovou zkouškou policisté vyloučili u řidičky alkohol. Výše způsobené škody zatím není známa. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonecko, nehoda, doprava, smyk, policie, okres Jablonec nad Nisou, Škoda Fabia, Pěnčín, Dolní Černá Studnice, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na Jablonecku nezvládla projet zatáčku a dostala smyk. Narazila do pařezu  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.