Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Doprava

Spojka na Frýdlantsko přes Oldřichov se v srpnu uzavře. Rekonstrukce potrvá i příští rok

Využíváte pro cestu na Frýdlantsko spojku přes Oldřichov? Pomalu se připravte, že o ni na nějakou dobu přijdete. Už v srpnu se tříkilometrový úsek silnice uzavře a začne její rekonstrukce. Vzniknou tu i nové chodníky a osvětlení, celá stavba vyjde...

VIDEO: Nehoda zkomplikovala dopravu ve zúžení u Jeřmanic. Srazil se tam kamion s autem

Nehoda nákladního auta s osobním od dnešního časného rána komplikovala dopravu na frekventované silnici 35 od Turnova na Liberec. Policie proto zcela uzavřela průjezd na Liberec, u Rádelského Mlýna odkláněla dopravu na Jablonec nad Nisou. Provoz se...

Kam jezdí v Libereckém kraji cyklobusy a cyklovlaky? Máme kompletní přehled

Libereckým krajem brázdí přes letní sezónu velké množství cyklobusů a turistických linek, které Vám mohou usnadnit cestování během Vašich výletů. Přinášíme Vám kompletní přehled všech linek, které vám mohou usnadnit rozhodování o příštím výletu.

Komplikace na průtahu městem. Za výjezdem z tunelu ve směru na Turnov se srazilo auto s náklaďákem

Dopravní nehoda kamionu a osobního automobilu omezila provoz na průtahu městem na silnici I/35. Ke srážce došlo krátce po 13. hodině těsně za tunelem ve směru na Turnov. Obnovit provoz se podařilo po patnácté hodině.

U zastávky Nová Ruda spadla trolej. Tramvaje do Vratislavic už jezdí

Na trati mezi Libercem a Vratislavicemi byla zhruba dvě hodiny výluka. Blízko zastávky Nová Ruda spadla trolej. Po půl páté na místo mířili technici, závadu se podařilo opravit před 18. hodinou. Po projetí jedné soupravy se ale závada znovu...

VIDEO: Je porušení soustředění na jízdu a tím zvýšení reakční doby řidiče možným zabijákem?

U kterého typu dopravní nehody je rychlá reakce řidiče nejdůležitější? Zvyšuje prodloužená reakční doba počet fatálních nehod v ČR nebo i jinde?

Cyklobusy z Českého ráje do Krkonoš zahajují letní sezónu

Nastává hlavní cyklistická sezóna a s ní i rozšiřování provozu sítě cyklobusových linek. Turisticky atraktivní lokalita Českého ráje letos zaznamená výraznou změnu v provozu cyklobusů.

V centru Jablonce dojde k významné uzavírce. Křižovatkou Budovatelů a Poštovní neprojedete

S prvním červencem se v centru města u konečné tramvaje rozběhnou stavební práce. Město má v plánu opravy vodovodů i kanalizace. Z toho důvodu se ale uzavře dopravně vytížená křižovatka ulic Budovatelů a Poštovní.

FOTO: Na mostě pod Kauflandem se odpoledne srazila tři auta

Tři osobní auta se srazila na mostě v ulici Letná v pondělí krátce před sedmnáctou hodinou. Na místě zasahovaly všechny jednotky integrovaného záchranného systému.

LETNÍ UZAVÍRKY: Dopravu v Libereckém kraji zkomplikují desítky oprav

Dopravu v Libereckém kraji zkomplikují přes léto desítky oprav komunikací. Zřejmě největší kolony čekají motoristy na hlavním tahu z Liberce na Turnov a také při průjezdu Turnovem směrem na Jičín, ale i na průtahu Libercem ve směru na Děčín. Pracuje...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.