Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Řidič vjel na chodník a srazil kolemjdoucí ženu. Pátrá po něm policie

Policisté pátrají po muži, který měl ve čtvrtek 24. února v dopoledních hodinách srazit chodkyni na silnici mezi Hejnicemi a Lázněmi Libverda. Ta utrpěla zranění, řidič však z místa nehody ujel bez poskytnutí pomoci.

Žena se pohybovala kolem 10.45 na chodníku silnice mezi Hejnicemi a Lázněmi Libverda, právě tam došlo ke střetu s neznámým vozidlem. Po pádu utrpěla pouze lehká zranění, přesto potřebovala lékařské ošetření. Řidič vozidla však nesplnil svou povinnost a po srážce pokračoval v jízdě směrem do Hejnic. Proč vozidlo náhle vybočilo z komunikace a najelo na chodník, není stále jasné. Chodkyně však byla pod vlivem alkoholu. „Provedená dechová zkouška u chodkyně byla pozitivní,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Případ převzala dopravní policie a hledá svědky nehody, kteří by mohli pomoci incident objasnit. „Žádáme případné svědky, kteří zaznamenali nehodový děj, procházeli v uvedené době mezi Hejnicemi a Lázněmi Libverda a zároveň žádáme také řidiče, kteří uvedeným místem projížděli a jejichž palubní kamery mohly zaznamenat nehodový děj, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, pátrání, svědci, Hejnice, Lázně Libverda, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vjel na chodník a srazil kolemjdoucí ženu. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.