Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Bitva o krále severu. Rozšířená fanzona, Kulenovič věří v postup

Už v neděli bude jasno, kdo bude po letošní sezoně králem severu. Slovan dohání dvougólové manko po prohře v Teplicích, podle útočníka Kulenoviče ale postup ztracený není. „Dva góly nejsou nemožné,“ řekl pro klubový web. Před utkáním se chystá rozšířená fanzona, slavit se budou první narozeniny fotbalové školičky.

Kulenovič měl v prvním utkání v Teplicích na noze dvě gólovky, první mu zblokovala obrana, ve druhé ošklivě narazil do tyčky a musel střídat. Zda bude hrát v odvetě, to zatím jisté není. „I když bych rád hrál i o víkendu, musíte poslouchat doktory. Oni vědí, co je nejlepší, a zdraví je vždycky hlavní prioritou,“ popsal Luka Kulenovič svůj aktuální zdravotní stav.

I když si Liberec přivezl nepříznivý výsledek, postoupit podle útočníka stále může. „Doma hrajeme úplně jinak. Jsme mnohem ofenzivnější, mnohem nebezpečnější, takže dva góly nejsou nemožné. Hráli jsme proti nim dva těžké zápasy. Jsou silní, fyzicky připravení a velmi přímočaří," uvedl.

Podle Kulenoviče Slovan neodehrál úplně špatné utkání. „Jen v některých momentech, nejen u mě, ale myslím, že i u ostatních hráčů, jsme se špatně rozhodovali. Chyběla kvalita v zakončení, stejně tak štěstí trochu scházelo. Teď se ale opět soustředíme, abychom tento týden začali tak, jak chceme, a abychom ho zakončili, správně - vítězstvím doma a následným postupem do dalšího kola,“ dodal.

Slovan by rád přilákal větší návštěvu, děti do patnácti let mají vstup zdarma, na nadstavbu platí také sezonní permanentky. Zápas startuje v 15 hodin a už od dvě hodiny dříve začne fanzona, která bude pro tento zápas rozšířená, spojí se totiž s prvními narozeninami fotbalové školičky Slovanu.

Tentokrát bude připraveno minimálně deset stanovišť, na kterých si děti budou moct užít pohybu i vyzkoušet své sportovní dovednosti. Kromě fotbalových šipek a branky s maskotem to bude třeba i fotbalová klec, teqballový stůl nebo gymnastická dráha. „Děti, které absolvují alespoň šest stanovišť, od nás dostanou malý dárek a voucher na slevu do fanshopu či e-shopu,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, teplice, fanzona, bitva o krále severu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bitva o krále severu. Rozšířená fanzona, Kulenovič věří v postup  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.