Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Ostatní sporty

Novinka na Jizerské 50. Na tričko závodníkům vytisknou cílový čas hned po dojezdu

Jizerská 50 si ve spolupráci se společností COPIA Liberec připravila pro letošní ročník unikátní novinku. Každý závodník si může ihned po dojezdu na stylové triko nechat vytisknout svůj cílový čas.

Liberečtí tenisté Jebavý s Majšajdrem se stali halovými mistry Česka ve čtyřhře

Lubomír Majšajdr a Roman Jebavý z libereckého klubu LTK se stali novými halovými mistry CR v tenisové čtyřhře. Hrálo se v Milovicích a liberecká dvojice ve finále porazila Ondřeje Krsteva s Patrikem Riklem 7:6(5) a 6:1.

VIDEO: Další cenný kov pro Davidovou, v Anterselvě si vyjela stříbro

Na tento Světový pohár mladá biatlonistka ještě dlouho nezapomene. Před třemi zvítězila ve sprintu a dnes si připsala stříbro v závodě s hromadným startem.

Výroční Mini Jizerská: Nezapomenutelný zážitek, vzpomíná účastnice prvního ročníku

V letošním roce se v rámci závodního víkendu Jizerské 50 pojede již 25. ročník Mini Jizerské Pojišťovny VZP. Při příležitosti jubilea dětských závodů zavzpomínala účastnice jednoho z prvních ročníků Mini Jizerské (tehdy Malé Jizerské). „Na konci...

Netušil jsem, že jednou bude až tak skvělá, prozradil hrdý táta Markéty Davidové

Zlatá Markéta Davidová… Zpráva o vítězství mladé české biatlonistky včera obletěla svět. Po mnoha měsících tak Davidová rozehnala mračna, která se nad českými biatlonisty poslední dobou vznášela. A slavilo se i v domácím Janově nad Nisou.

V Liberci proběhly velké střelecké závody. Přijeli střelci z pěti zemí

Po mnoha týdnech příprav proběhla dvoudenní soutěž závodů 1. kategorie a sledovaných závodů reprezentace ČR. Závodů se zúčastnili střelci pěti států, reprezentanti ČR i olympionici. Na přípravě akce s několika jednotlivými závody se podílel...

Na dětskou olympiádu přijede do Libereckého kraje 4400 účastníků

Přes 4400 sportovců včetně členů doprovodu by mělo přijet na Letní olympiádu dětí a mládeže, která se od 23. do 28. června uskuteční v Libereckém kraji. Zhruba 280 z nich budou sluchově postižení. Kromě tradičních sportů, jako je atletika,...

Chystáte se na první padesátku? Poradíme, na co si dát pozor

Chystáte se na první Jizerskou 50 a nevíte, co očekávat? Sepsali jsme odpovědi na ty nejdůležitější otázky, které by Vás před startem mohly napadnout.

Mladí liberečtí skokané vyrazili na ruské turné čtyř můstků. Jakub Šusta obsadil třetí místo

Nejlepší liberečtí žáčci ve skoku na lyžích si poprvé vyzkoušeli reprezentaci Česka. Od 2. do 9. ledna se konalo Vánoční turné čtyř můstků v Rusku a to v lokalitách Berezniki, Kudymkar a Chaikovsky.

Do Bedřichova přijelo na noční závody tisíc závodníků. Klasiku vyhrál Standa Řezáč

Letošní Night Light Marathon přilákal do Bedřichova bezmála 1 000 závodníků. První letošní závod podniku SkiTour se vydařil a účastníci si vychutnali nádhernou noční atmosféru Jizerských hor.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.