Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Doprava

V MHD na obličej použijte roušku nebo šátek, žádá cestující liberecký dopravní podnik

Liberecký dopravní podnik vyzval cestující, aby při přepravě v autobusech nebo tramvajích používali ochranu dýchacích cest v podobě obličejové roušky nebo alespoň šátku či šály. Chce tak ochránit řidiče a také zamezit šíření koronaviru.

V Zákupech začala stavba obchvatu. Hotový by měl být do konce příštího roku

Po deseti letech příprav se v Zákupech na Českolipsku konečně rozběhly práce na výstavbě obchvatu. Díky němu by měly z centra města zmizet kamiony. Rekonstrukce by se měl dočkat i současný průjezd městem.

Jízdenky v krajské dopravě u řidiče ani průvodčího nekoupíte. Ruší se i nástup předními dveřmi

Veřejná doprava v Libereckém kraji bude od pondělí kvůli koronaviru bez odbavení. Jízdenky už nebude možné koupit u řidičů autobusů ani u průvodčích ve vlacích. Liberecký kraj tím chce minimalizovat riziko nakažení řidičů a řidiček, kteří se denně...

V pondělí se uzavře Klášterní ulice. Důvodem je rekonstrukce sítí

Jedna z nejvytíženějších ulic v centru Liberce se v pondělí uzavře. V Klášterní ulici totiž začne rekonstrukce sítí. Ta by měla trvat do října.

V Jablonci jsou opravy ulic v plném proudu. Některé musí být hotové do konce měsíce

Už v pondělí se v Jablonci rozběhne velká rekonstrukce na křižovatce ulic Budovatelů a Poštovní. Vše navíc zkomplikuje uzavření Rádelského mlýna na konci března.

Nové opatření výrazně omezí vlakovou a autobusovou dopravu

Nová opatření vlády týkající se zákazu cestování do zahraničí a naopak zákaz vstupu cizinců na české území (S výjimkou těch, kteří zde mají přechodný nebo trvalý pobyt) se citelně promítnou i na veřejné dopravě.

V některých částech kraje nasněžilo, silničáři radí opatrnost

V některých částek Libereckého kraje se dnes objevil slabý sněhový poprašek. Řidiči by tak měli být za volantem opatrnější.

Idol oznamuje mimořádnou změnu jízdních řádů autobusu

V souvislosti s aktuální situací informuje IDOL o mimořádné změně jízdních řádů autobusových linek. Nové řády začnou platit od neděle.

Dopravu v Jablonci zkomplikuje rozsáhlá obnova sítí, křižovatka ulic Poštovní a Budovatelů se uzavře

Výstavba dešťové kanalizace a rozsáhlá obnova inženýrských sítí zkomplikují od 16. března dopravu v Jablonci nad Nisou. Zcela uzavřená bude křižovatka ulic Poštovní a Budovatelů, která je součástí silnice I/14, včetně mostu k ulici U Balvanu. Práce...

Na opravu povrchů silnic by Liberecký kraj potřeboval dvě miliardy

Zhruba dvě miliardy korun by Liberecký kraj potřeboval na obnovu povrchu krajských silnic, aby je uvedl do bezvadného stavu. Další tři až čtyři miliardy jsou ale potřeba na rekonstrukce podloží, propustků, mostů a opěrných zdí. Vyplývá to z analýzy...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.