Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Cyklozávod ČT Author Cup omezí dopravu v Bedřichově

Zítra se v Bedřichově koná cyklistický závod ČT Author Cup 2019. Na trasu se v 10 hodin od úpravny vody vydá na 3,5 tisíce závodníků.

Uzavírka tunelu skončí v neděli. Ještě v říjnu čeká na řidiče omezení na příjezdu do Liberce

Už v neděli skončí poslední omezení v libereckém tunelu, který tak bude normálně průjezdný. Ještě v říjnu nás ale čekají komplikace na příjezdu do Liberce, kde se bude dávat nový povrch silnice.

Jablonec čeká v říjnu hned několik uzavírek, které ovlivní dopravu

Jablonecký magistrát informoval o plánovaných uzavírkách, které v měsíci říjnu ovlivní místní dopravu. V plánu jsou celkem tři uzavírky.

Silnice z Jablonce na Dolní Černou Studnici je hotová

Kraj dokončil rekonstrukci silnice třetí třídy č. 2879 vedoucí z Jablonce nad Dolní Černou Studnici. Řidiči si tak nyní užijí úplně nový povrch. Na komunikaci navíc přibyla svodidla i některé dopravní značky.

Hlavní tah na Liberec zablokovaly dvě nehody. Řidiči museli přes Záskalí

Několik kilometrů dlouhá kolona se dnes po poledni vytvořila na silnici 35 u Hodkovic ve směru na Liberec. Postupně se tam staly dvě dopravní nehody. Komunikace byla uzavřená, řidiči museli volit objížďku po staré silnici.

Chrastavu čeká ve čtvrtek uzavírka na Střeleckém vrchu

Obyvatelé sídliště Střelecký vrch v Chrastavě se dočkají nového asfaltového povrchu. To se ale neobejde bez jednodenní úplné uzavírky. Ta omezí dopravu ve čtvrtek od 8 do 17 hodin.

Komplikace v Horním Hanychově. Pod Ještěd nepojedou tramvaje, Starou Ještědskou projedete kyvadlově

Zhruba pět týdnů by měly trvat stavební práce v ulici Stará Ještědská v Horním Hanychově v Liberci. Ulice bude od pondělí průjezdná pouze jedním pruhem kyvadlově, tramvaje nahradí výlukové autobusy.

Řidiče na hlavním tahu na Prahu čekají velké komplikace. Na jaře začne úprava Rádelského mlýna, potrvá nejméně dva roky

Už na jaře by měla podle plánu Ředitelství silnic a dálnic začít celková rekonstrukce křižovatky u Rádelského mlýna na silnici 35 u Jeřmanic. Vzniknout má bezpečná mimoúrovňová křižovatka. Momentálně je místo nebezpečné a často tam dochází k nehodám.

Turné dopravní výchovy pro učitele základních škol

V silničním provozu jsou děti velmi zranitelné. Vzdělání v oblasti bezpečnosti chybí jim, pedagogům i rodičům. Tým silniční bezpečnosti společně s partnery proto pořádá semináře pro pedagogy o dopravní výchově. V každém krajském městě se v...

Uzavírka tunelu v neděli neskončí, protáhne se o další týden

Rekonstrukce zdi u tunelu je sice u konce, uzavírka jedné části tunelu na průtahu Libercem ale v neděli, jak bylo původně plánováno, neskončí. Protáhne se nejspíš o týden, všechna omezení mají skončit nejpozději příští neděli.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.