Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Běžecký závod Nature Run v sobotu v Liberci uzavře několik ulic

Několik tisíc lidí proběhne v sobotu Libercem v rámci závodu Nature Run. Start i cíl je na Benešové náměstí, a tak si závod vyžádá uzavírku několika ulic a omezení se týkají i hromadné dopravy.

Kloubové autobusy se nevejdou do zastávek. Město je musí nechat upravit za deset milionů

Liberec musí kvůli kloubovým autobusům, které začal od letošního roku využívat dopravní podnik, stavebně upravit autobusové zastávky MHD. Pro delší autobusy je problém do nich zajet a ve většině případů zastávky neumožňují bezpečný nástup či výstup....

S vraky aut bude bojovat i Turnov. Hlásit je mohou sami lidé

Turnovská radnice se rozhodla, že začne bojovat s nepojízdnými vraky, které blokují a také hyzdí ulice města. Nyní vyzývá občany města, aby ji na podobná auta upozornili.

Nehoda v klesání u Jeřmanic ráno uzavřela hlavní tah na Prahu

Krátce po sedmé hodině ráno došlo na silnici 35 ve směru na Prahu v katastru obce Jeřmanice k dopravní nehodě. Havarovala tam řidička s autem Kia Picanto. Směr na Prahu ak byla zcela uzavřená.

Do rozvoje cyklodopravy dal letos Liberecký kraj 20 milionů korun

Do rozvoje cyklodopravy dal letos Liberecký kraj rekordních 20 milionů korun. V roce 2016 na takové projekty rozdělil z dotačního programu jen pět milionů, loni deset. Rozvoj cyklodopravy patří k prioritám kraje, v minulosti ale přispíval hlavně...

V kraji začala výměna značek na autobusových zastávkách. Bude trvat pět let

Společnost SILNICE LK se v průběhu tohoto týdne pustila do rozsáhlé výměn označníků autobusových zastávek. Nové značky se v průběhu pěti let objeví na více než 1300 autobusových zastávkách.

Výstavba autobusáku s parkovacím domem v Liberci je podle opozice v ohrožení

Příprava výstavby nového autobusového terminálu s parkovacím domem v Liberci, který se má stavět s evropskou dotací, má zpoždění a začne nejspíš až v roce 2021. Opoziční Změna pro Liberec se obává, že parkovací dům se nebude stavět vůbec. Upozornila...

Silnice mezi Dobranovem a Českou Lípou se dočká rekonstrukce

Silnice druhé třídy č. 262 se v příštím roce dočká rekonstrukce. Za přibližně 227,8 milionu korun opraví kraj úsek o délce 5,3 kilometru.

Komplikace v Hrádku. Frekventovaná Liberecká ulice bude od pondělí jednosměrná

Příjezd do Hrádku od Liberce bude od pondělí komplikovanější. V Liberecké ulici začíná kompletní rekonstrukce. Na podzim se bude opravovat plynovod, na jaře pak budou uzavírky pokračovat.

Průtah ve směru na Děčín u tunelu bude zavřený. Omezení skončí v říjnu

Už ve čtvrtek se na více než dva týdny uzavře průtah městem ve směru na Děčín u tunelu. Důvodem jsou dokončovací práce po opravě zdi nad dopravním podnikem. Hotovo má být v neděli 6. října a prý to je letos poslední omezení na průtahu.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.