Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Řidiči se musí připravit na omezení mezi Doksy a Dubou, probíhá tu rekonstrukce silnice

Mezi Dubou a Doksy odstartovaly práce na rozsáhlé rekonstrukci silnice druhé třídy. Náklady přesahují 100 milionů korun a opravy potrvají zhruba rok. Rekonstrukce omezí i dopravu na Českolipsku.

Stává se z Benešáku parkoviště? Zastavují tu nejen zásobovací auta

Benešovo náměstí je srdcem Libercem, zázemím kulturních akcí i místem, které nemůže vynechat žádný turista. Vedle terásek kavárniček a občas nějakých stánků zde ale také každý den najdete zaparkovaná auta. Jak to s jejich vjezdem na náměstí?

PŘEHLED: Uzavírky v Liberci. Kde všude jsou a jak dlouho ještě potrvají?

Téměř dvě desítky uzavírek a dopravních kompikací stále komplikují život lidem v Liberci. Kde všude je průjezd Libercem omezen? A jak dlouho omezení potrvají?

Autobus přes soušskou přehradu má za sebou zkušební provoz. Za pět týdnů přepravil přes pět set lidí

Začátkem srpna začala jezdit z Tanvaldu na Smědavu autobusová linka. Šlo o zkušební provoz, který měl ukázat, zda o ni bude zájem. Během pěti týdnů linka přepravila 562 lidí, v některých dnech tak byla i přeplněná.

Dopravu v Novém Boru od pondělí zkomplikuje uzavírka ve Skalické ulici

Uzavírka ve frekventované Skalické ulici zkomplikuje od pondělí dopravu v Novém Boru. Řidiči budou muset místo složitě objíždět, vedení města jim proto doporučuje se lokalitě zcela vyhnout. Až do konce listopadu bude zcela uzavřený zhruba 150 metrů...

Silnice v Lindavě se dočká opravy, je to největší letošní akce a vyjde na 102 milionů

Ačkoli se kraji nepodařilo získat na opravu silnice v Lindavě žádnou dotaci, přesto na opravu dojde. Liberecký kraj ji zafinancuje ze svého. Silnice je výrazně poškozena již od povodní v roce 2010.

Nový povrch ve Švermovce vydržel rok. ČEZ silnici překopal kvůli přípojkám

Od loňského června mohli řidiči konečně využít nového povrchu silnice mezi Svedem a slévárnou v Ostašově. Jenže neporušený asfalt vydržel právě rok, kdy tu ČEZ k jednotlivým domům překopal přípojky. Jednotlivé výkopy jsou přitom dodnes dokončeny...

Liberečtí tramvajáci zabodovali na mezinárodní soutěži v jízdě zručnosti v tramvaji, kterou v praxi viděli poprvé

Mezinárodní soutěž v jízdě zručnosti řidiček a řidičů tramvají České a Slovenské republiky proběhla první zářijový den v Brně. Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou vyslal své zástupce ve složení – vedoucí týmu Jaromír Švanda, řidička...

Opravy mostů v Turnově se protáhnou. Chodci se sem vrátí nejdříve v půlce listopadu

I když se s prvním zářijovým dnem měl vrátit na most na obchvatu Turnova život, zatím alespoň v podobě chodců, chodníky zůstávají uzavřené. Opravy se totiž protáhnou.

Renovace železničního mostu u Zahrádek přijde na 50 milionů korun

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) nechává zrekonstruovat přes 100 let starý železniční most přes národní přírodní památku Peklo na Českolipsku známou hlavně výskytem tisíců bledulí. Obnova ocelové konstrukce z roku 1911 přijde bez DPH na 50...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.