Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Doprava

Nové silnice z Mimoně směrem na Mnichovo Hradiště se letos nedočkají, stavba se odkládá na příští rok

Na novou silnici druhé třídy si na Českolipsku patrně ještě nějaký čas počkají. Nakonec totiž byly práce posunuty až na příští rok. Důvodem je chybějící dodavatel, který by rekonstrukci provedl.

Dopravní výchovy se netřeba bát

Semináře pro pedagogy základních škol z oblasti dopravní výchovy pokračují. Realizovat se budou na podzim 2019. Jsou bezplatné a akreditované Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy. Už nyní se pedagogové či další pedagogičtí pracovníci mohou...

Speciální autobusová linka Benátská odvozila bezmála 30 tisíc návštěvníků festivalu

Mimo prázdninového jízdního řádu linek MHD se v Liberci od čtvrtka do neděle rozjely také autobusy speciální linky 41 z centra města do areálu ve Vesci a zpět. Dopravu zajišťoval Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou.

Rekonstrukce 35 pokračuje. Od příštího víkendu se opět bude moci sjíždět do Jeřmanic

Rekonstrukce první třídy č. 35 pokračují a už příští týden dojde k významným změnám. Už v pátek by měly být dokončeny stavební práce v jízdním pruhu ve směru z Liberce na Turnov.

Už zítra vyjedou první elektrobusy z Tanvaldu na Smědavu, jezdit by měly každý srpnový víkend

Už zítra se poprvé vydají elektrobusy na novou turistickou linku s č. 790. Ta bude lidi vozit z Tanvaldu na Smědavu kolem Souše. Nabídne tak lidem nové možnosti, jak po Jizerkách výletit.

V polovině srpna dojde k výlukám na Jablonecku a Semilsku

Kvůli opravám železničních přejezdů a svařování kolejí nepojedou některé noční vlaky mezi Rychnovem a Jeřmanicemi a také mezi Turnovem a Hodkovicemi.

Ve čtvrtek začne v Hodkovicích oprava kruháče, provoz budou řídit semafory

Už ve čtvrtek odstartuje oprava kruháče u benzínky v Hodkovicích nad Mohelkou. Rekonstrukce je rozplánovaná do celkem tří etap.

Co se děje s uzavírkou Horákovky? Dělníci odešli, čeká se na firmu, která položí asfalt

Hodně Liberečáků v posledních dnech překvapilo, že rekonstrukce třídy dr. Milady Horákové je téměř dokončena, chybí jen finální povrch, jenže staveniště je opuštěné a uzavírka trvá dál. Podle primátora se čeká na firmu, která právě povrch vozovky...

Uzavírka dvou ulic v Jablonci se odkládá na začátek školního roku. Čtyři lidé podali námitku

Plánovaná uzavírka ulic Poštovní a Budovatelů se posouvá na září. Důvodem zdržení je námitka, kterou podali čtyři Jablonečané ke stavebnímu řízení na dešťovou kanalizaci. Je to tak už druhý posun letošní stavby. Ten první zapříčinilo neukončené...

Cyklisté v Jablonci nedbají na výbavu svých kol

Jen dva ze 34 cyklistů, které zastavili strážníci městské policie minulá týden u jablonecké přehrady, měli správně vybavená kola. To je výsledek tradiční preventivní akce KOLO.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.