Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Doprava

Rekonstrukce Nádražní ulice v Turnově pokračuje, nyní je na řadě osvětlení

V Turnově pokračují práce na opravě silnice druhé třídy číslo 610. Konkrétně v Nádražní ulici v následujících dnech dojde na demontáž veřejného osvětlení.

Silnice z Podbozkova na Cimbál se opravy dočká. Začít by se mohlo ještě letos

Díky tomu, že Státní fond dopravní infrastruktury podpořil projekt na opravu silnice druhé třídy spojující Semily s obcemi Bozkov a Jesenný, se může nákladná rekonstrukce začít připravovat.

Most přes Jizeru potřebuje opravit. V Turnově dojde na další dopravní omezení

Od zítřejšího dne se ještě zhorší dopravní situace v Turnově. Dojde totiž na rekonstrukci mostu přes Jizeru na silnici první třídy číslo 35.

Dva mosty na průtahu Libercem musí zbourat a znovu postavit. Omezení potrvají tři roky

Rekonstrukci dvou mostů na frekventovaném průtahu Libercem připravuje Ředitelství silnic a dálnic ČR. Mosty na silnici 35, po nichž denně projede až 50 tisíc automobilů, jsou na konci své životnosti, bude je proto třeba zbourat a postavit nové....

Komplikace v Jeřmanicích. Na hlavním tahu na Prahu začíná pokládka asfaltu

Dopravu na čtyřproudé silnici 35 z Liberce na Turnov a Prahu zkomplikuje od soboty oprava povrchu vozovky. Od Jeřmanic, kde se od dubna opravuje most, bude do Liberce půlka silnice zavřená a doprava svedena do protisměru. Uzavřený bude pruh na...

Silnice 14 u polozbořené školy v Jablonci je částečně průjezdná

V Jablonci se takřka po pěti měsících podařilo alespoň v jednom směru zprůjezdnit Podhorskou ulici, která je součástí frekventované silnice I/14. Zcela uzavřená byla od prosince minulého roku kvůli částečnému zřícení Střední školy řemesel a služeb.

VIDEO: Nehoda dvou aut v zúžení u Jeřmanic. Tvoří se kolony

Na silnici 35 u Jeřmanic se v pondělí v poledne srazila dvě osobní auta. K nehodě došlo v zúžení do dvou pruhů, v obou směrech se tak tvoří kolony. Při nehodě se podle prvních informací nikdo nezranil. Video si pustíte kliknutím na fotografii u...

Cesta vlakem z Liberce do Pardubic by se mohla zrychlit. Bude to ale ještě trvat

Jízda vlakem z Liberce do Pardubic nyní trvá dvě a půl hodiny. To by se ale mohlo změnit. Liberecký kraj by rád toto spojení zrychlil. Cesta by pak trvala o třicet minut méně. Nebude to ale hned.

FOTO: Rozsáhlé práce v Turnově pokračují, pod viaduktem projdete jen na jedné straně

V Turnově se rozběhla rozsáhlá rekonstrukce. Pracuje se u nádraží i pod viaduktem. Pro auta zde platí úplná uzavírka, chodci zde ale projdou, i když ne po obou stranách.

Na železniční trati mezi Libercem a Frýdlantem dojde k výluce

Ve dnech od 14. do 17. května bude na železniční trati mezi Libercem a Frýdlantem probíhat oprava železničního svršku. Z toho důvodu budou na jednotlivých částech trasy nahrazeny vlakové spoje autobusy.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.