Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Doprava

VIDEO: Risk na průtahu Turnovem. Ridič se otáčel na čtyřproudé silnici

Palubní kamera jednoho z řidičů zachytila riskantní a nebezpečný manévr dalšího z řidičů v červeném autě. Ten na výjezdu z Turnova směrem na Prahu zabrzdil a začal se otáčet. K nehodě nedošlo jen díky rychlé reakci ostatních řidičů. Video si pustíte...

Jablonec po třech letech omezí autům vjezd do centra města

Jablonec po více než třech letech opět omezí autům vjezd do centra města. Od dubna bude zásobování v pěší zóně možné ve večerních a ranních hodinách mezi 17:00 a 9:00. Důvodem je, že někteří motoristé si přes pěší zónu zkracují cestu, nerespektují...

Komplikace v centru. Kolem Fora je doprava svedena do jednoho pruhu

Až do poloviny dubna se řidiči v centru Liberce musí připravit na dopravní komplikaci. V Náchodské ulici je doprava svedena do jednoho pruhu, ten druhý zabral stavební jeřáb kvůli rekonstrukci bývalého VÚTS.

Kvůli rekonstrukci mostu bude od dubna uzavřená silnice ve Frýdlantu–Větrově

Na pět měsíců bude od prvního dubna úplně uzavřená silnice III. třídy ve Frýdlantu, v místní části města Větrov. Důvodem uzavírky je rekonstrukce havarijního stavu mostu. Uzavírka si vyžádá omezení veřejné linkové autobusové dopravy. Celkové náklady...

Zpoplatnění silničních úseků? Kraj chce u Jestřebí nulové mýto

Jak předeslal ministr dopravy Dan Ťok v minulém roce, samosprávy by si měly rozhodnout, na kterých úsecích silnic 1. třídy by se nemělo platit mýtné. Liberecký kraj nyní žádá o zavedení tzv. nulové sazby mýta na úseku silnice první třídy č. 38.

FOTO, VIDEO: Policisté si na řidiče nově posvítí autobusem, vidí i do kabiny kamionů

Po silnicích Libereckého kraje pluje nový nenápadný bílý koráb... Policejní autobus, který se zaměřuje na dodržování pravidel u nákladních automobilů. Ale neuniknou mu ani osobáky. Jak to celé funguje, jsem si byla vyzkoušet i já.

Cyklostezka kolem jízdárny stále není otevřená. Je na ní sklon i sedmnáct procent

Prodloužení cyklostezky kolem Nisy v Liberci, která se staví s evropskou dotací, bude o více než milion korun dražší. Původní cena s daní byla zhruba 11 milionů korun. Náklady navíc zaplatí město a bude je zřejmě vymáhat jako škodu. Zhruba...

Lanovka na Ještěd se na konci března zastaví. Nepojede skoro čtvrt roku

Kabinovou lanovku na vrchol Ještědu čeká nezvykle dlouhá odstávka. Nejezdí pravidelně každý rok, kdy probíhá jarní údržba, letos se ale přidaly další opravy, znovu se do provozu dostane až 20. června.

Policisté se zaměřili na používání bezpečnostních pásů. Desítky řidičů je nepoužily

Minulý týden probíhala po celém Česku policejní akce zaměřená především na používání bezpečnostních pásů. Policisté v Libereckém kraji během pěti dní zkontrolovali téměř osm set řidičů, 66 z nich řídilo bez pásů.

Průjezd Oldřichovem budou řídit semafory, důvodem je oprava kanalizace

Plánovaná oprava kanalizace a vodovodu ovlivní dopravu v Oldřichově v Hájích. Přestože k hlavní rekonstrukci dojde až v létě, už nyní dojde na určitá omezení.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.