Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Doprava

Veřejná soutěž na nákup akcií? Kraj se bude bránit u soudu

Liberecký kraj podá správní žalobu kvůli plánovanému nákupu akcií dopravní společnosti ČSAD Liberec. Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) rozhodl, že kraj musí na nákup akcií vypsat veřejnou soutěž a své rozhodnutí teď potvrdil. Podle...

Na objízdné trase v Pilínkově havaroval kamion. Sjel ze silnice do příkopu

Objížďka v Puškinově ulici přidělává vrásky místním, kteří byli zvyklí na mírný provoz. Teď je z jejich ulice tranzitní silnice, kudy projíždí desítky kamionů. Jeden z nich v úterý dopoledne průjezd nezvládl a „schoval“ se do příkopu a křoví.

FOTO: Nehoda na kruháči u Totalu. Náklaďáku se převrátil přívěs

Na kruhovém objezdu, takzvaném Sněhulákovi, došlo v úterý po šesté hodině ráno k dopravní nehodě. Nákladní auto tam při průjezdu jednoho z objezdů převrátilo přívěs. Nehoda blokovala výjezd z křižovatky ve směru Děčín.

V Jablonci se opravuje kruháč. Hlavní tah na Prahu je uzavřený

Hlavní tah na Prahu směrem z Jablonce je uzavřený. Opravuje se kruhová křižovatka v Turnovské ulici, lidé tak musí volit jinou trasu. Úplná uzavírka potrvá až do středy, poté bude pokračovat uzavírka částečná. Až do soboty je tak potřeba počítat...

Na Frýdlantsko nejezdí vlaky. Opravuje se nadjezd, lidi vozí náhradní autobusy

Až do konce července nebudou jezdit na Frýdlantsko vlaky. Důvodem je oprava železničního nadjezdu v Krásné Studánce a také na dalších místech na tratích 037 a 038.

Krásnou Studánkou neprojedete. Kvůli opravě nadjezdu se uzavřela silnice I/13

V Liberci byl dnes ráno kvůli kompletní rekonstrukci železničního mostu v Krásné Studánce uzavřen úsek silnice 13, a to v Hejnické ulici. Silnice první třídy pod mostem bude zcela neprůjezdná až do konce července, částečná uzavírka bude poté...

FOTO: K nehodě letěly dva vrtulníky. Po srážce auta se čtyřkolkou jsou dva těžce zranění

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne na silnici 2951 v Horní Branné. Srazilo se tam osobní auto se čtyřkolkou a právě muž a žena ze čtyřkolky se těžce zranili. U nehody zasahovaly dva záchranářské vrtulníky, které oba zraněné...

Silnice v Krásné Studánce bude celý červenec uzavřená. Opravuje se přejezd

Silnice číslo 13 z Liberce na Mníšek bude až do konce července zcela uzavřená pro dopravu. V pondělí totiž začne oprava železničního přejezdu. Úplná uzavírka potrvá do konce července, až do konce prázdnin pak bude průjezdná pouze jedním pruhem.

FOTO: Z náklaďáku se vysypalo 160 přepravek piva. Silnice byla uzavřená

Neobvyklý zásah mají za sebou hasiči z České Lípy a Zákup. Právě v zákupské Nádražní ulici totiž došlo ve 13.26 k nehodě, při které se z nákladního auta převážejícího pivo vysypalo asi 160 přepravek s plnými lahvemi.

FOTO: Řidič v Pilínkovské ulici vjel na přejezd na červenou. Střetl se s vlakem

Ke srážce vlaku s osobním autem došlo v úterý brzy ráno v Pilínkovské ulici v Liberci. Řidič bílého peugeotu buď přehlédl, nebo nerespektoval červené světlo a vjel na přejezd v době, kdy tu projížděl osobní vlak.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.