Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

PRÁZDNINY PODLE DRBNY: Halloweenské party, strašidelná zoo i přehlídka designu

Podzimní prázdniny se ponesou ve znamení halloweenských akcí. Na své si ale přijdou i rodiče, v libereckých lázních se o víkendu koná přehlídka designu Design days Reichenberg. Liberecká Drbna přináší několik tipů na prázdniny.

Prázdniny s tématem halloweenu připravuje liberecké Centrum Babylon, kde od pátku do soboty bude na programu pohádka, halloweenská party, soutěže o ceny i Moonwalk. V pátek se můžete těšit na podzimní pohádku o ježkovi, spoustu tance, písniček a soutěží. V sobotu to bude o něco strašidelnější. Čeká vás halloweenská party v kostýmech. Program je zdarma.

Letos je opět pro zájemce připravena Strašidelná zoo. Tato již tradiční večerní akce s tajuplnou a strašidelnou atmosférou bude i letos stát za to. Návštěvníky se v zoo pokusí strašit opět všemi způsoby: zvuky, tichem, světly i tmou, statickými instalacemi i živými strašidly, kterým dovolí na vás bafnout nebo sáhnout. Vloni se osvědčily dva strašidelné okruhy, zopakují se i letos.

Přijďte se podívat do strašidelné zoo i letos

Nezapomeňte si udělat čas a přijít 27. nebo 28. října v době od 18 do 20 do zoo (areál se uzavírá ve 21 hodin). Opět je pro zájemce připravena Strašidelná zoo! Tato již tradiční večerní akce s tajuplnou a strašidelnou atmosférou bude i letos stát...

Poslední říjnový víkend se v libereckých Lázních ponese na designové vlně Design Days Reichenberg 2022. K vidění a zakoupení budou bytové doplňky, knihy, originální šperky, móda, rostliny, dětské hračky a mnoho dalšího. Těšit se můžete na několik desítek designérů a malých designových studií nejen z Liberecka.

Na státní svátek v pátek 28. října je také možnost si prohlédnout krásně zdobené interiéry liberecké radnice. Pro děti bude připravený zábavný kvíz z historie města. Za příznivého počasí bude otevřená i radniční věž, kapacita věže je však omezena, vstupenku lze zdarma zajistit na www.evstupenka.cz.

Sportovci se zase mohou těšit na tradičních Janovských 11 a 19 kilometrů. Sportovně společenská akce je pořádána od roku 1976. Součástí je přespolní běh, turistický pochod, závod handicapovaných, canicross v podzimní přírodě.

A ještě jeden halloweenský tip na závěr. V pondělí chystá halloweenskou párty plnou her a soutěží liberecký bazén. Akce se koná od 14 do 18 hodin a plat na ni zvýhodněné vstupné 1+1.

Ohodnoť článek

Foto Centrum Babylon

Štítky tipy na prázdniny, prázdniny, Halloween, design, bazén, radnice, soutěž, Centrum Babylon Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PRÁZDNINY PODLE DRBNY: Halloweenské party, strašidelná zoo i přehlídka designu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.