Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Slovan se ve Zlíně neprosadil, domů se vrátil s porážkou 0:2

Včera se hráči Slovanu dočkali prvního ligového zápasu jara. O body v dohrávce 20. kola Fortuna ligy bojoval ve Zlíně. První mistrovské utkání v letošním roce nakonec skončilo pro Slovan porážkou 0:2.

„Jsem zklamaný, protože jsme to utkání nezvládli,“ konstatoval po zápase trenér Luboš Kozel. „Myslím si, že takových patnáct dvacet minut na nás bylo vidět, že hrajeme první mistrák. Domácí byli agresivnější, přímočařejší,“ vyjádřil se k zápasu s tím, že postupně se liberečtí dostali do hry a byli na míči lepší.

Slovan nezačne ligové jaro ani o víkendu. Utkání s Pardubicemi bylo kvůli karanténě hostů odloženo

Libereckým fotbalistům se prodlužuje čekání na start ligového jara. Už minulý týden jim byl odložen zápas ve Zlíně, nyní se odkládá i první domácí utkání s Pardubicemi. Důvody jsou stejné – karanténa v týmu soupeře. Utkání je odloženo zatím na...

První gól zasadil Slovanu Vukadin Vukadinovič. „Vukadinović našel přesným centrem Tkáče a zlínský mladík poslal hlavičkou k tyči domácí tým do vedení,“ popsal liberecký klub.

Do druhého poločasu nastoupil Slovan aktivněji. „Ve chvíli, kdy se mohlo zdát, že se dostaneme k nebezpečným situacím, tak jsme dovolili domácím jít do vedení. Bohužel jsme dostali gól z lehce bránitelné situace,“ komentoval Kozel, podle kterého bylo rozhodující první gól, kterým se tým dostal do výhody.  

I u druhého gólu asistoval Vukadinovič, když posunul míč na Hrubého. Ten střelou přes Knoblocha zvýšil vedení domácích na dvougólové. 

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky fotbal, Slovan, Zlín, Fortuna liga, FC Slovan Liberec, FC Fastav Zlín, 1. česká fotbalová liga, Luboš Kozel, Vukadin Vukadinović, FK Mladá Boleslav

Slovan se ve Zlíně neprosadil, domů se vrátil s porážkou 0:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.