Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Doprava

Cesta do Jablonce se zrychlí. Autobusy pojedou kratší dobu, přibudou víkendové spoje

Blíží se otevření nové dopravní spojky mezi Libercem a Jabloncem. Kromě řidičů na něj čekají také obyvatelé obou měst, kteří jezdí autobusy. Díky nové silnici se totiž spojení mezi oběma městy urychlí až o deset minut.

Neveselý účet statistik dopravní nehodovosti. Je více nehod, mrtvých i zraněných

Během prvních čtyř měsíců letošního roku vyšetřovala Policie ČR celkově 31 621 dopravních nehod, při kterých zahynulo 132 osob (z toho 39 v lednu, 22 v únoru, 31 v březnu a 40 v dubnu). Dalších 569 bylo zraněno těžce a 6 678 lehce. Ve všech...

Rekonstrukce ulice České mládeže v Liberci začne v červenci. Čekají se velké kolony

Rekonstrukce ulice České mládeže, která je hlavní a prakticky jedinou přístupovou cestou do Průmyslové zóny Liberec - Jih od dálnice 35, začne v červenci. Hotova by měla být do poloviny října. Projekt za 38,5 milionu korun přinese nemalé dopravní...

Rodiče vozící děti do školy blokují v Lípě autobusy. Budeme dávat pokuty, varuje policie

České Lípě došla trpělivost s neukázněnými řidiči, kteří na několika místech ve městě špatně parkují a blokují tak autobusy městské hromadné dopravy. Policie varuje, že se na kritické lokality zaměří a bude rozdávat vysoké pokuty.

Vlaky do Drážďan zajistí nový dopravce. Vogtlandbahn výsledek soutěže napadl

Vlaky z Liberce do Drážďan by měl v příštím roce převzít nový dopravce. Ve společné německo-české soutěži zvítězila firma Verkehrsgesellschaft Start Ostsachsen, která patří do skupiny Deutsche Bahn.

Hotovo. Průtah městem je po třech týdnech opět průjezdný

Od dnešního dne mohou řidiči začít využívat přímý odbočovací pruh ve směru na Děčín. Ten vede z Vratislavic do centra. Vše se tak stihlo ve slibovaném termínu.

VIDEO: Příjezd do Liberce blokovala nehoda. V Jeřmanicích se srazil autobus a náklaďákem

V Jeřmanicích se na silnici R35 ve směru z Hodkovic na Liberec v pondělí ráno srazil náklaďák a autobus, zdržení se v jednu chvíli pohybovalo až ke čtyřiceti minutám.

Další uzavírka. Kromě Horákovky neprojedete ani Uralskou

Už od pondělí 14. května se v Liberci uzavírá další ulice. Až do 22. července se zavře Uralská ve Františkově. Město zde nechá vybudovat chodníky a také se upraví napojení na Švermovu. Částečná uzavírka začíná také o kus dál ve směru k Ještědu v...

Uzavírka na Horákovce. Trvat by měla přes půl roku

Ulici Dr. Milady Horákové čekají opravy. Všechny spoje, které jezdí touto ulicí, budou vedeny po objízdné trase. Uzavírka proběhne od pondělí 14. květena do zhruba poloviny prosince.

Řidička převrátila auto na střechu, když míjela cyklistu

Řidička při předjíždění cyklisty vyjela mimo vozovku. Narazila do sloupu a vozidlo skončilo na střeše. Dopravní nehoda se obešla bez vážných zranění.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.