Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Doprava

Liberec sníží jízdné lidem v hmotné nouzi. Zaplatí jen čtvrtinu ceny

Vedení města schválilo návrh opozičního zastupitele Josefa Šedlbauera (Změna) na snížení jízdného v MHD pro lidi v hmotné nouzi. Sleva bude 75 procent.

Víkendové spoje do Jizerek nechal Jablonec kvůli omezení pohybu zrušit

Město Jablonec přistoupilo kvůli omezení pohybu k radikálním úpravám jízdních řádů. O víkendu nevyjedou žádné spoje do Jizerek.

Veřejná doprava v Libereckém kraji přechází na prázdninový režim

Veřejná doprava v Libereckém kraji přechází na prázdninový režim, jezdit přestanou školní autobusy. Důvodem je zpřísnění opatření, kterým vláda uzavřela školy včetně mateřských a speciálních a omezila také pohyb lidí. Už v pondělí ukončily provoz...

Pro jízdenky v Jablonci už musíte do Eurocentra. Mění se i jízdní řády

První březen přinese změny v jablonecké autobusové dopravě. Mění se některé řády a nové je i místo předprodeje jízdenek.

Česko, Německo i Polsko chtějí zařadit železniční trať ze Zhořelce do Prahy do Transevropské dopravní sítě

Společný názor na zařazení železniční tratě ze Zhořelce do Prahy do Transevropské dopravní sítě sdílí politici z Česka, Německa i Polska.

Dopravní nehoda se může pořádně prodražit, a to i když máte povinné ručení

Legislativa se ohledně hlášení dopravních nehod v minulosti již vícekrát změnila, a spousta řidičů stále neví, jak se v případě vzniklé pojistné události zachovat. Myslíte si, že povinné ručení vše vyřeší za vás? Velkou část vezme pojišťovna na...

U Rádelského mlýna znovu začínají práce. Provoz bude omezen

Na hlavním tahu z Liberce na Turnov a Prahu čekají od úterý motoristy další změny. Po zimním období, kdy se přes rekonstruovanou křižovatku Rádelský mlýn jezdilo v obou směrech dvěma pruhy, tam bude provoz znovu omezen. Doprava bude nově vedena...

Liberecký kraj trápí náledí. Nehoda auta s kamionem na několik hodin uzavřela silnici I/10

Liberecký kraj od nočních hodin trápí náledí. Teploty v noci klesly k bodu mrazu a silnice jsou kluzké. Stalo se kvůli tomu několik nehod. Podle hasičů je uzavřená silnice 10 u Loužnice nedaleko Železného Brodu.

Nehoda na příjezdu do Liberce. Při srážce tří aut se zranili dva lidé

Dopravu v Liberci po poledni komplikuje nehoda tří aut na příjezdu do města od Chrastavy. Krátce před půl dvanáctou se tam srazila tři auta. Při nehodě se zranili dva lidé.

Liberecký dopravní podnik přišel loni o třetinu tržeb

Liberecký dopravní podnik (DPMLJ) přišel loni v důsledku pandemie koronaviru o více než třetinu obvyklých tržeb z jízdného v MHD. Jezdilo až o polovinu méně cestujících, což přetrvává dosud. O víc než čtvrtinu ubylo cestujících v městské hromadné...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.