Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Zpěváku Krucipüsk Hájíčkovi už je lépe, čeká ho převoz do Liberce. Z nemocnice poslal vzkaz

Zpěvák a frontman liberecké kapely Krucipüsk je po vážné nehodě na motocyklu už v lepším stavu a čeká ho transport do domovského Liberce. Po nehodě a operaci jej ale čeká náročná rehabilitace. Hájíček ještě z vojenské nemocnice v Praze poslal vzkaz. Podle kapely by dokonce Krucipüsk mohl v létě odehrát některé koncerty.

Hájíček havaroval 15. dubna. „Abychom předešli dohadům, Tomáš není viníkem nehody. Tím je pán v osobním vozidle, který mu vjel do cesty a i přesto, že je strejda velmi zkušený jezdec, nedalo se střetu s náklaďákem zabránit,“ uvedla kapela na facebooku.

Přímo na místě nehody se pohyboval emeritní primář z Mladé Boleslavi Ladislav Horák, který Hájíčkovi přímo na místě poskytoval první pomoc. „Tomu děkuji za to, že jsem přežil a že měli vůbec ještě co operovat,“ vzkázal Tomáš Hájíček na videu natočeném přímo v pražské nemocnici.

Hájíček poděkoval všem, kteří se o něj v nemocnici starají. „Bylo o mě postaráno jako o nikoho na světě. Teď se přesunu do Liberce,“ sdělil dobrou zprávu.

Podle kapely ale Hájíček není úplně vzorný pacient. I to ale ukazuje, že už mu je lépe. „Na celém oddělení ho už je plno, jsou z něj nervózní, protože hází vtípky a trošku vysírá (dal by si cigárko),“ uvedla kapela.

Podle kapely už Hájíček dokonce přemýšlí, jak odehrát letní festivaly.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Krucipüsk

Štítky krucipusk, hájíček, kapela, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpěváku Krucipüsk Hájíčkovi už je lépe, čeká ho převoz do Liberce. Z nemocnice poslal vzkaz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.