Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Doprava

Od včerejšího dne je uzavřená propojka ulic Žitavská a Větrná v Hrádku

Od včerejšího dne neprojedou žádní řidiči propojkou mezi hrádeckými ulicemi Žitavská a Větrná. Důvodem je realizace stavby Spojka Větrná – Žitavská.

Hodkovice o objízdnou trasu přes Záskalí nepřijdou, rekonstrukce se posune

Vedení města Hodkovice nad Mohelkou si oddechlo, podařilo se totiž posunout plánovanou uzavírku silnice vedoucí přes Záskalí, která by výrazně zkomplikovala dopravu hodkovickým řidičům.

Ulice U Domoviny na Perštýně je od dnešního dne uzavřená, důvodem je rekonstrukce

Kvůli rekonstrukci kanalizace a vodovodu neprojedete částí ulice U Domoviny nedaleko Liebiegova městečka. Rekonstrukce prováděná Severočeskou vodárenskou společností započala už loni, letos pokračuje.

Anketa o vjezdu osobáků do centra vzbuzuje vášně! Uvažuje snad Liberec o zákazu vjezdu aut?

Město Liberec na svém oficiálním facebookovém profilu uveřejnilo anketu zabývající se vjezdem vozů do centra města. A bouřlivá debata na sebe nenechala dlouho čekat. Desítky lidí směřovaly svou kritiku na vedení města za dopravní situaci ve městě....

Tramvaje budou kvůli opravě kolejí během prázdnin končit na Rybníčku

V Liberci se od pondělí prodlouží výluka na tramvajové trati do Lidových sadů, kde je zoologická a botanická zahrada. Tramvaje linek 2 a 3 z Hanychova jezdí kvůli rekonstrukci na trati už od dubna jen na dopravní terminál ve Fügnerově ulici, teď...

Řidiči měli problém s vyjížděním od Rýnovky, teď mají nový výjezd

Vybudování nového výjezdu by mělo výrazně zlepšit dopravní situaci a ulehčit vyjíždění řidičům, kteří se snaží odjet z parkoviště u obchodního centra Rýnovka nebo od OBI v Jablonci.

Studenti vysokých škol prezentovali své vize budoucnosti dopravní bezpečnosti

Minulý týden proběhlo v kongresovém sále Centrály VIG ČR slavnostní vyhlášení prvního ročníku soutěže pro vysokoškolské studenty Moje vize nula. Soutěže, která si klade za cíl aktivizovat mladé lidi ke zlepšení stavu dopravní bezpečnosti v České...

Cestu do práce komplikují řidičům kolony. Ty se tvoří u Jeřmanic, Hodkovic i v Liberci

Pondělní ráno. Mnoho řidičů právě míří do práce. Cestu jim ale možná zkomplikují aktuální kolony na silnici první třídy č. 35. Zdržet se můžete hned na několika místech.

Na co si dát pozor při cestě autem na zahraniční dovolenou?

Pokud se chystáte cestovat autem do zahraničí, měli byste si předem zjistit pár informací ohledně tamějších silničních pravidel. Ne vše je totiž stejné jako u nás. Budete-li připravení již před cestou, můžete si během ní ušetřit řadu nepříjemností.

Řidiči pozor, na silnici 35 mezi Libercem a Turnovem čekají další omezení

Další omezení čekají motoristy na frekventované silnici 35 mezi Libercem a Turnovem. Dopravní značení, které omezovalo provoz už od Liberce, sice v závěru června silničáři odstranili, dnes ale instalují nové. S dopravním omezením od Jeřmanic po...

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.