Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Doprava

Silnice přes Souš už zůstane zavřená až do jara

Kvůli ledovce a uvízlým autům byla už v neděli odpoledne uzavřena silnice kolem soušské přehrady. Dnes ráno se pak rozhodlo o tom, že silnice už na zimu zůstane uzavřená.

Silnice přes Souš je kvůli ledovce a uvízlým autům uzavřena

Silničáři v neděli odpoledne uzavřeli silnici mezi Desnou a Hejnicemi, která vede přes Jizerské hory. Důvodem je ledovka na komunikaci, kvůli které došlo k několika nehodám a uvízlo tam několik aut. Uzavřena bude zřejmě minimálně do pondělního rána.

Trápí vás doprava v Liberci nebo Jablonci? Zapojte se do veřejné debaty

Tématem dopravy v Liberci, Jablonci nad Nisou a okolí se bude zabývat už ve středu veřejné projednávání, do kterého se může zapojit kdokoliv.

Nové značení umožní uzavřít silnici na Harrachov i na dálku

Nové proměnné dopravní značení, které dostala silnice na Harrachov, umožní uzavřít frekventovaný tah pro nákladní dopravu i na dálku přímo z dispečinku silničářů.

Prázdninový provoz MHD v Lípě končí. V plánu jsou i další změny řádů

Od dnešního dne je v České Lípě zrušen prázdninový provoz MHD. V polovině prosince pak dojde k dalším změnám jízdních řádů.

Rekonstrukce silnice přes Oldřichov se protáhne až do prosince. Firma nemá kvůli koronaviru dost lidí

Otevřít silnici přes Oldřichov se v listopadu nestihne. Na vině je především situace u stavební firmy, která kvůli koronaviru přišla o celou řadu dělníků. Datum 5. prosince už by ale mělo být definitivní, tehdy silnice uzavřená od dubna bude konečně...

S návratem dětí do škol vyjedou v Libereckém kraji školní spoje

S návratem školáků z prvních a druhých tříd do lavic vyjedou v Libereckém kraji ve středu 18. listopadu po více než měsíční přestávce znovu školní spoje, a to regionální i městské. Kvůli zavedení distanční výuky v souvislosti s koronavirovou...

Jablonec si nechá na zajištění dopravy zpracovat analýzu

Následující dva roky bude v Jablonci zajišťovat městskou hromadnou dopravu společnost Umbrella Coaches and Buses. S rozhodováním, kdo zajistí dopravu od února 2023, by měla pomoci odborná analýza.

Na koleje se vrátí historická tramvaj Gotha T2-63. Sváteční jízdy budou virtuální

Liberecký spolek Boveraclub zrekonstruoval a zprovoznil další historický kousek, tentokrát jde o tramvaj Gotha T2-63. Ta byla vyrobena právě v německém městě Gotha a poté jezdila v Jeně. V roce 2016 ji odkoupili liberečtí nadšenci a 17. listopadu...

Na začátku prosince nepojedou vlaky mezi Železným Brodem a Turnovem

Od 30. listopadu do 3. prosince bude probíhat denní výluka na trati 030 v úseku Železný Brod - Turnov. Informoval o tom Jiří Holub, odborový specialista Českých drah.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.