Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Doprava

Odbočka na kruháči u sídliště Kunratická je hotová. Řidiči jednodušeji najedou na průtah Libercem

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) dalo v pátek do provozu odbočující větev na kruhovém objezdu na silnici číslo 14 mezi Libercem a Jabloncem. Řidiči jedoucí od sídliště Kunratická tak nově nemusí při najíždění na průtah Libercem na kruháč najíždět.

V říjnu na silnicích v Libereckém kraji zemřel jeden člověk

Při dopravních nehodách v říjnu zahynul v Libereckém kraji jeden člověk, spolujezdkyně z osobního auta. Loni v říjnu zemřeli na silnicích v kraji čtyři lidé. Od začátku roku mají dopravní nehody v Libereckém kraji 13 obětí, loni jich bylo do konce...

Česká Lípa prodloužila prázdninový provoz MHD do 20. listopadu

V České Lípě bude platit prázdninový provoz městské hromadné dopravy až do 20. listopadu. Podle původních plánů se měla doprava vrátit do běžného režimu již v neděli.

Pozor na podzimní mlhy a námrazu

Pátek, 6. listopadu 2020, 16:23DopravaLiberecko

Pozor na podzimní mlhy a námrazu

Podzim se hlásí o slovo. A s ním přicházejí mlhy. Jízda za mlhy je nebezpečná, výrazně při ní klesá viditelnost. Navíc musíme v těchto dnech počítat i s námrazou.

Po letech nahradí v Jablonci BusLine nový dopravce Umbrella Coaches and Buses

Dopravce BusLine po letech v Jablonci končí. Novým provozovatelem městské hromadné dopravy bude od února Umbrella Coaches and Buses.

Kraj zastavil kvůli koronaviru víkendový turistický autobus

Kraj se rozhodl zastavit provoz víkendové turistické linky. Znovu se autobusy do Žitavy a Swieradówa rozjedou nejspíš až příští rok.

Liberec zdraží jízdné v MHD. Jednorázové jízdenky budou stát 24 korun

V Liberci od ledna zdraží jednorázové jízdenky v městské hromadné dopravě (MHD) z 20 na 24 korun. Důvodem je propad tržeb v důsledku koronavirové krize spojený s úbytkem cestujících. Jen k září má dopravní podnik (DPMLJ) propad v tržbách na jízdném...

Novinky v provozu liberecké MHD: Posílené spoje do průmyslových zón a omezení pracovní doby zákaznického centra

Vedení dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a. s. stále monitoruje provoz městské dopravy a spoje na některých linkách MHD. Zatímco na některých linkách cestujících citelně ubylo, jiné spoje vykazují jejich stoupající počet,...

Řidičům začíná povinnost mít na ledu či sněhu zimní pneumatiky

Dneškem začíná pro motoristy znovu platit povinnost mít na autech zimní pneumatiky, jestliže je na silnici souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza nebo když se dá takový povrch předpokládat. Povinnost platí do 31. března. Bez ohledu na stav vozovky...

V Jablonci mimořádně zasedne zastupitelstvo, řešit se bude doprava

V čtvrtek 5. listopadu proběhne v Jablonci nad Nisou osmé mimořádné zastupitelstvo. Na programu je zajištění dopravy od února.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.