Čtvrtek, 27. února 2020, 19:11
Široká ulice v sobotu ožije vepřovými hody. Restaurace Organza připravila klasickou zabijačku. A začíná se už brzy ráno zabijačkovou snídaní a štamprlí slivovičky, program je ale nachystaný na celý den až do večera.
Neděle, 2. února 2020, 12:21
Také v Libereckém kraji se bude slavit masopust. Období před Popeleční středou, kdy začíná předvelikonoční půst, můžete oslavit v mnoha městech a obcích. Liberecká Drbna přináší jejich přehled.
Úterý, 3. prosince 2019, 07:00
Když se řekne řezník, okamžitě mi vyvstane v hlavě představa robustního pána s bílou zástěrou a kostkovanou košilí. No asi jako Krkovička z legendárního večerníčku Jája a Pája. U dnešních řezníků ale nejde tak o jejich vzhled jako spíš o jejich...
Neděle, 17. června 2018, 12:06
Masová sezona v podobě grilování je v plném proudu. A protože je maso oblíbená a vyhledávaná potravina, zajímal nás pohled odborníka. Na několik otázek, které se týkaly masa a věcí s ním spojených, odpovídal technolog a profesor Vysoké školy...
Neděle, 4. března 2018, 11:21
Jste producenty potravin a jste přesvědčeni, že vaše výrobky patří mezi nejlepší v kraji? Přihlaste se do soutěže o prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje. Přesvědčte veřejnost o kvalitě svých výrobků a podpořte tím regionální...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.